Computers / Printers

Heeft u een nieuwe computer of printer nodig? RAD-IT kan deze voor u leveren. Na de bespreking van uw behoefte waar die computer aan zal moeten voldoen wordt een vrijblijvende offerte gemaakt met de juiste en beste computer en/of printer. Pas na uw akkoord zal RAD-IT de geoffreerde gaan leveren.

WiFi / Netwerk / Internet instellen

Problemen met het netwerk die traag is, WiFi waarvan dekking slecht is of haperende Internet connectie. Bij RAD-IT is dat verleden tijd. Betaalbare en hoge kwaliteit WiFi en netwerk devices, vakkundig voor u ingesteld en geïnstalleerd. U heeft er verder geen omkijken naar.

Mocht uw Internet connectie haperen en/of regelmatig traag werken dan gaat RAD-IT dat voor u met uw Internet provider onderzoeken en helpen oplossen.

Installaties OS, programma's en fine tunen

Soms kan Windows op uw computer zo traag werken en foutmeldingen blijven geven dat de enige oplossing is om Windows opnieuw te installeren of de nieuwe versie van Windows te installeren. Dat kan RAD-IT voor u oplossen. Installatie van Windows (ook levering ervan) en eventueel installatie van andere applicaties. Dit alles voor een vooraf afgesproken bedrag ook al duurt het langer dan verwacht.

Upgrade hardware

Uw computer voldoet niet meer aan de behoefte en is traag. Geen zorgen. In meeste gevallen is door een kleine upgrade uw computer weer snel en kan nog een tijdje mee. Zo hoeft u niet onnodige uitgave te doen.