Webshop / e-commerce

Online verkopen is voor de meeste bedrijven in deze tijden onmisbare bron van inkomsten. Behoort u ook tot die groep en wilt u uw producten en diensten online verkopen dan bent u bij RAD-IT op het juiste adres. Wij helpen u graag om uw business online te brengen en maken voor u optimale webshop waarin al uw wensen gerealiseerd worden. Na het creëren en lanceren van uw online business blijven we u ondersteunen waar nodig.

Servers / Storage - op maat voor uw business

Voor vele bedrijven is een server noodzakelijk onderdeel van de IT infrastructuur. RAD-IT kan met een dergelijk advies helpen om te bepalen wat het beste voor uw business is en goed genoeg blijft voor enkele jaren. Met het advies wordt rekening gehouden dat het niet over gedimensioneerd wordt en dus niet onnodig duur.

Daarnaast kan deze server en/of storage (ook NAS) via RAD-IT geleverd en geïnstalleerd worden.

Werkstations - geoptimaliseerd voor u

Zonder een werkstation is tegenwoordig de IT infrastructuur voor elk bedrijf in elke branche niet mogelijk te realiseren. Een werkstation kan een desktop (vaste PC) of een laptop zijn. Vaak hebben de bedrijven al de werkstations die nu net niet meer voldoen doordat die traag zijn geworden. Daar kan RAD-IT bij helpen door een onderzoek te doen en advies uitbrengen over de mogelijkheden om de huidige werkstations te upgraden en zo voor nog een tijd goed bruikbaar te maken.

Printers

Elk bedrijf streeft ernaar om zo groen mogelijk te zijn. Daar hoort zo min mogelijk papier te gebruiken erbij. Toch is printen niet volledig te ontwijken en wel eens nodig. Omdat elke printer anders is, is het zeer belangrijk om de juiste printer voor uw business te vinden. Dat doet RAD-IT graag voor u. RAD-IT levert graag die printer voor u en stelt deze in zodat die optimaal functioneert.

Netwerk / WiFi / Firewall - Enterprise kwaliteit voor uw business

Een onmisbaar deel van de IT infrastructuur is het netwerk en de verbinding met het Internet. RAD-IT helpt u hier graag bij zodat al uw applicaties en bestanden optimaal functioneren en goed beschikbaar zijn. Daarnaast beveiligt RAD-IT graag zo goed mogelijk uw netwerk en daardoor ook uw werkstations, servers en NAS van alle dreigingen van buiten, maar ook van binnen.

Back-up - op maat

Verlies van de data kan voor een bedrijf grote impact hebben waardoor bij het bedrijf grote materiele en/of financiële schade kan ontstaan. Of de data verlies door defect raken van de hardware ontstaat of op het moment van ontstaan niet te detecteren cyber aanval, zijn de gevolgen groot. Door middel van regelmatig back-up maken wordt de kans op (grote) dataverlies en daardoor de schade geminimaliseerd.

Omdat elk bedrijf anders is wordt voor uw bedrijf de juiste back-up toegepast.

Health check

Incidenten en uitval van de hardware waardoor uw business verstoord wordt, wordt door de eindgebruikers (uw medewerkers of uw klant) altijd als zeer vervelend ervaren. Het is vooral vervelend als het blijkt dat die incidenten vorkomen konden worden door regelmatig health check, proactief beheer en onderhoud uit te voeren. Hierin kan RAD-IT uw business op hoog professioneel niveau ondersteunen.

Updates / upgrades

Het is van groot belang om de software op alle devices up-to-date houden. Regelmatig wordt update van Windows voor werkstations en servers uitgebracht, diverse patches voor andere software o.a. MS Office. Echter brengt elke update een gevaar met zich mee, dat het systeem niet (meer) goed functioneert. RAD-IT neemt zorgen voor update van uw systemen over en zorgt dat uw business onverstoord blijft functioneren ook na het updaten.

Installaties

Alle hardware en software installaties neemt RAD-IT van u over en zorgt ervoor dat het soepel verloopt. Waar nodig zal contact met externe leveranciers gezocht worden om hun applicatie in te stellen voor de optimale prestaties. U hoeft zich hier niet meer zorgen over te maken.

Cloud

Is er behoefte voor uw business om naar de Cloud te gaan voor bestanden opslag of voor de software die vanuit Cloud aangeboden wordt? RAD-IT zoekt optimale Cloud oplossing voor uw business. Daarbij hebben wij voorkeur aan Cloud opslag dat alleen in Nederland zich bevindt.

Internet domein / hosting

Beheer, aanvraag, onderhoud van een Internet domein met evt. hosting pakket kan door RAD-IT voor u gerealiseerd worden. Uw website kan door RAD-IT onderhouden, updated en beschermd worden.

E-mail

Meest gebruikte communicatie middel van nu is e-mail. Of het nu betreft communicatie met de collega's, klanten, leveranciers, derde partijen of wie dan ook, voor uw bedrijf is zeer belangrijk om een goed, dergelijk, stabiel en betrouwbaar e-mail systeem te hebben. Het is bevorderend voor uw business dat uw e-mail adressen uw bedrijfsnaam hebben en wordt gehost op uw eigen Internet domein. RAD-IT kan dit voor u realiseren. Daarbij heeft u beschikking over oneindig aantal e-mail adressen en zijn de e-mail boxen groot genoeg zodat u enige jaren mee kunt zonder te denken of uw mailbox vol raakt. RAD-IT kan ook uw bestaande e-mails overzetten naar de nieuwe server zodat ook oude e-mails beschikbaar blijven.